Leirit

VUOKRAUSLEIRIT

Vuokrausleiri on hyvä vaihtoehto kokeneemmille ratsastajille ja miksei myös oman hevosen omistamisen harjoitteluun. Vuokrausajan voit räätälöidä itsellesi sopivaksi; milloin haluat ja niin pitkäksi aikaa kuin haluat. Vuokrausaikana hoidat hevosta kuin omaasi eli huolehdit liikunnan lisäksi tarvittavasta ruokinnasta ja karsinan siivouksesta sekä muusta päivittäisestä hoitamisesta. Vuokrausajan hevonen on vain sinun käytössäsi.

 

Vuokrausaikana voit suunnitella itse oman aikataulusi. Helteisenä päivänä aikainen aamuratsastus voi tuntua mukavammalta, samoin kuin iltapäiväinen uittoreissu. Vuokraukseen sisältyy päivässä maksimissaan 3 tuntia ratsastusta. Suosittelemme että jaat ratsastuksen tasaisesti esimerkiksi 1-1.5 h kentällä ja 1-1.5 h maastossa.

 

Kentällä ratsastat itsenäisesti, joten riittävä ratsastustaito on vaadittava. Maastossa emme turvallisuussyistä ratsasta yksin, vaan mukaan lähtee joku tallin väestä. Tallin ympäristössä risteilevät vertaansa vailla olevat maastolenkit, kesä-aikaan pääset jopa etenemään rantavedessä kahlaten! Halutessasi voit lisähintaan osallistua myös ratsastustunneille vuokrahevosellasi.

 

Edellytämme vuokraajalta vastuuntunnon lisäksi hyvää hevosmiestaitoa sekä tapaturmavakuutusta.

 

Vuokrausajan on mahdollista majoittua tallin lähellä sijaitsevilla Oravanpesillä, jotka tarjoavat mökkimajoituksen lisäksi muuta mukavaa ajanvietettä – vaikka koko perheelle!

 

Vuokrauksen hinta 35 euroa/päivä.

 

 

TEHOVIIKONLOPPU

Teho sopii tavoitteellisille ja kehittymiseen tähtääville ratsastajille taitotasoon katsomatta. Tehoon voit osallistua omalla hevosellasi tai vuokrata tallilta osaavan ratsun. Tehon aikana ratsastetaan 2x1h päivässä pienissä valmennusryhmissä (max. 4 ratsukkoa). Omalla hevosella osallistuttaessa, muista varmistaa tallipaikkojen riittävyys.

 

Teho keskittyy intensiivisesti joko koulu- tai esteratsastukseen. Keräämällä oman tehoporukan (4 hlö) voitte toivoa itsellenne räätälöityä tehoa. Tehossa voidaan keskittyä esimerkiksi kouluratsastusratojen ratsastamiseen. Ratsastajien niin toivoessa kuvaamme ratsastusta, jolloin sitä voi käydä opettajan kanssa läpi ratsastuksen jälkeen.

 

Opettamisesta vastaa hevosalan ammattilainen Satu Mattila, joka on koulutukseltaan ratsastuksenopettaja sekä I-tason valmentaja. Useat Sadun oppilaat kilpailevat este- ja kouluratsastuksessa. Satu kilpailee myös itse kouluratsastuksessa.

 

Tehon aikana voit majoittua tallin läheisillä Oravanpesillä, jotka tarjoavat intensiivisen ratsastuksen tasapainoksi rentouttavaa rantasaunomista tai liikuntaintoisille melontaa.

 

Tehon hinta 120 euroa omalla hevosella euroa

                   150 euroa tallin hevosella euroa

Hevosen tallipaikka 15 euroa/vrk (sis. heinän, karsinan ja tarhan)